Skip Navigation Links

Nyhetsarkiv

Här hittar du tidigare publicerade nyheter. Arkivet är sorterat efter publiceringsdatum.

El- & kraftutbildningar för ingenjörer

2018-03-07

Trafikverksskolan erbjuder flera utbildningar som vänder sig till dig som arbetar som ingenjör eller projektör. Under våren finns det fortfarande några platser lediga på kurser inom el- & kraftförsörjning.
Läs mer om el- & kraftutbildningarna


Utbildningsnytt #138

2018-03-02

I senaste utbildningsnytt kan du läsa om Lärarkursen och kurser till Ibruktagandeledare, Hybridlinjeblockering, Heta arbeten, Kapning & Slipning, Trafiksäkerhet och Allmän järnvägsteknik för tekniker.

Trevlig läsning!
Läs utbildningsnytt #138


Nu söker vi lärare inom signalteknik projektering

2018-02-23

Är du erfaren signalprojektör och är du intresserad av att undervisa och lära ut. Välkommen att söka jobb hos oss som Lärare signalteknik projektering med placering i Ängelholm. Vi vill ha din ansökan senast den 6 mars.
Läs mer om tjänsten


Utbildningsnytt #137

2018-02-16

I senasate utbildningsnytt kan du läsa mer om kurser inom Banteknik, Tillsyningsman,Faktainsamlare, Kabelkanalisation, Planläggning för väg & järnväg, Ibruktagandeledare, Teknisk ledare - spårteknik och kontaktledningsprojektering. Trevlig läsning!
Läs utbildningsnytt #137


Ansökan öppen till YH-järnvägstekniker

2018-02-14

Vill du vara med och bygga och underhålla järnvägen?
Stora satsningar på järnvägen både i Sverige och Europa gör att branschen söker fler utbildade medarbetare. Läser du till signal- eller kontaktledningtekniker på Trafikverksskolan har du därför mycket goda chanser att få jobb.
Välkommen med din ansökan!
Läs och ansök till utbildningarna


Vi söker Avdelningschef Utbildningsstöd

2018-02-09

Välkommen att söka jobbet som Avdelningschef Utbildningsstöd hos oss. Placeringsort är Ängelholm, senast den 14 februari vill vi ha din ansökan
Läs mer om tjänsten


Arbetsförmedlingens upphandling

2018-02-01

Trafikverksskolan har valt att inte lämna anbud i Arbetsförmedlingens upphandling av utbildning till olika järnvägstekniska yrken. Vi anser att upphandlingen denna gång inte ger rätt förutsättningar för att kunna hålla en tillräckligt hög kvalitet och att det kan komma att påverka övrig verksamhet negativt. Vi kommer i stället fokusera på att fortsätta utveckla befintliga utbildningar och att ha en långsiktig planering för att på så sätt tillgodose branschens behov.
Kontakta gärna skolan om du har frågor.Är du vår nya avdelningschef för Verksamhetsstyrning?

2018-01-29

Gillar du att styra, leda och utveckla ekonomisk förvaltning?
Vill du vara med och utveckla och driva Trafikverksskolans interna verksamhetsstyrning där IT, Fastighet och ledningssystem ingår?
Då kan detta vara tjänsten för dig!
Välkommen att söka jobbet som Avdelningschef Ekonomi och verksamhetsstyrning hos oss. Tjänsten är placerad i Ängelholm, din ansökan vill vi ha senast den 11 februari.
Läs mer om tjänsten


Lokförarutbildning i Ängelholm

2018-01-26

Under fredagen kom beskedet från Myndigheten för yrkeshögskoleutbildning, Trafikverksskolans Lokförarutbildning har beviljats nya starter i Ängelholm. Nästa kursstart planeras till våren 2019.
Läs mer om utbildningen


Utforma gaturummet

2018-01-22

Nu erbjuder Trafikverksskolan kursen "Utforma gaturummet! Lär dig använda VGU-guiden". Det är en tvådagarskurs där teoriavsnitt lägger grunden och där praktiska övningsuppgifter används för att skapa förståelse för olika sammanhang.
Läs mer om kursen


12345678910...