Skip Navigation Links

Nyhetsarkiv

Här hittar du tidigare publicerade nyheter. Arkivet är sorterat efter publiceringsdatum.

Vi söker Avdelningschef Utbildningsstöd

2018-02-09

Välkommen att söka jobbet som Avdelningschef Utbildningsstöd hos oss. Placeringsort är Ängelholm, senast den 14 februari vill vi ha din ansökan
Läs mer om tjänsten


Arbetsförmedlingens upphandling

2018-02-01

Trafikverksskolan har valt att inte lämna anbud i Arbetsförmedlingens upphandling av utbildning till olika järnvägstekniska yrken. Vi anser att upphandlingen denna gång inte ger rätt förutsättningar för att kunna hålla en tillräckligt hög kvalitet och att det kan komma att påverka övrig verksamhet negativt. Vi kommer i stället fokusera på att fortsätta utveckla befintliga utbildningar och att ha en långsiktig planering för att på så sätt tillgodose branschens behov.
Kontakta gärna skolan om du har frågor.Är du vår nya avdelningschef för Verksamhetsstyrning?

2018-01-29

Gillar du att styra, leda och utveckla ekonomisk förvaltning?
Vill du vara med och utveckla och driva Trafikverksskolans interna verksamhetsstyrning där IT, Fastighet och ledningssystem ingår?
Då kan detta vara tjänsten för dig!
Välkommen att söka jobbet som Avdelningschef Ekonomi och verksamhetsstyrning hos oss. Tjänsten är placerad i Ängelholm, din ansökan vill vi ha senast den 11 februari.
Läs mer om tjänsten


Lokförarutbildning i Ängelholm

2018-01-26

Under fredagen kom beskedet från Myndigheten för yrkeshögskoleutbildning, Trafikverksskolans Lokförarutbildning har beviljats nya starter i Ängelholm. Nästa kursstart planeras till våren 2019.
Läs mer om utbildningen


Utforma gaturummet

2018-01-22

Nu erbjuder Trafikverksskolan kursen "Utforma gaturummet! Lär dig använda VGU-guiden". Det är en tvådagarskurs där teoriavsnitt lägger grunden och där praktiska övningsuppgifter används för att skapa förståelse för olika sammanhang.
Läs mer om kursen


Utbildningsnytt #136

2018-01-16

Nu är årets första utbildningsnytt här. Ett fullspäckat nummer där du kan läsa mer om kurserna för: Lärarkurs i elföreskriften TDOK 2015:0223, Kraftförsörjningsanläggningar, Elarbetsansvarig, Bantekniker, Kanalisation, Signaltekniker, Växelvärme, Ibruktagandeledare och Hybridblockering
Läs utbildningsnytt #136


Nu söker vi en kommunikatör

2018-01-08

Välkommen att söka tjänsten som kommunikatör hos oss. Vi vill ha din ansökan senast den 15 januari.
Läs mer om tjänsten


Skyltar i trafiken

2017-12-20

Vill du veta mer om hur man projekterar för VGU - Vägmärken, vägvisning och vägmarkering?
I januari erbjuder Trafikverksskolan en kurs där vi fördjupar oss i ämnet. Välkomen med din anmälan.
Läs mer om kursen


Utbildaren

2017-12-20

Nu är årets sista nummer av tidningen Utbildaren här. Läs om satsningen för nyanlända ingenjörer som studerar järnväg, Nollvisionen på export, kompetensfrågor och mycket annat. Trevlig läsning!
Läs Utbildaren


Utbildningsnytt #135

2017-12-18

Här kommer årets sista Utbildningsnytt. Läs mer om olika fordonsutbildningar, Stabilitetspåverkan i spåret, TDOK 2015:0223, Spårvägsteknik, Kraftförsörjningsanläggningar, Geodetiska mätarbetet, Spårsvets och Kanalisation.

Trevlig läsning!
Läs utbildningsnytt #135


12345678910...