trafikverket


Nu lanserar vi vår nya lärplattform!

Med vår nya plattform kan du boka dig, hålla koll på dina kommande kurser och ladda ner dina intyg och betyg närsomhelst, varsomhelst! Har du tidigare haft ett konto i vår gamla utbildningsplattform kommer du känna igen dig men samtidigt upptäcka en hel del nyheter.

Förutom att du numera kommer åt hela vårt kursutbud samt boka dig i ett och samma system kan du även gå hela eller delar av en kurs från din mobil, surfplatta eller dator, var du än befinner dig. Du kommer dessutom åt alla dina digitala intyg, betyg och behörighetsbevis samlat på ett och samma ställe i Trafikverksskolans nya lärplattform. Du loggar enkelt in med Mobilt BankID och du som chef kan överskådligt och med smarta rapporter hålla koll på dina medarbetares kompetensutveckling.

Har du tidigare haft ett användarkonto i vår gamla lärplattform kan du behöva skapa ett nytt i vår nya lärplattform. Detta kan bero på att vi tidigare inte haft ditt fullständiga personnummer, att du haft fler än ett konto registrerat eller att vi saknar en ansvarig beställare på ditt företag. Kontakta oss så hjälper vi dig.

Har ditt företag tidigare inte köpt kurser hos oss behöver ni först skapa ett företagskonto och därefter kan du som medarbetare skapa ett användarkonto med en egen kompetensprofil. Kontakta oss så berättar vi hur ni går till väga för att bli kund hos oss.

Välkommen till Trafikverksskolan - Tillsammans för hållbar kompetens!
Förutom att du numera kommer åt hela vårt kursutbud samt boka dig i ett och samma system kan du även gå hela eller delar av en kurs från din mobil, surfplatta eller dator.

LÄRPLATTFORMEN